09-12-05

 Mijn kerstboodschap aan de bloggers

 Beste bloggers,

Laten we met z'n allen de kersttijd met veel licht en liefde tegemoet gaan, al zal dit voor velen niet makkelijk zijn, we kunnen het ! En laten we er voor mekaar zijn, ik weet zeker dat er vele bloggers een moeilijke tijd tegemoet gaan, ook voor mij zal dit zo zijn, met de feestdagen, en dat er velen zich zullen eenzaam voelen, maar samen geraken we erdoor. Dit is mijn kerstboodschap naar jullie toe voor de komende dagen ...


Jij die dit nu leest, jij bent zo mooi, zo wonderlijk mooi en krachtig. Jij bent zo perfect omdat je, jij bent !! Met al je mooie en mindere mooie eigenschappen, dat ben jij. Er is niemand zoals jij, en er zal nooit iemand zijn zoals jij, jij verdient alles wat je diep in jezelf verlangt en voelt branden.                

Alle fouten die je maakte, maakte je vanuit waar je op dat moment stond met je zelf, vergeef jezelf daarvoor! Fouten maken mag!! daar leer je van, het zijn jouw misstappen en die mogen er allemaal zijn. In jou zit alles wat je nodig hebt om zielsgelukkig te zijn, en in jou zit ook alles wat dat tegenhoudt. Zie onder ogen wat er allemaal in je leven is gebeurd, wat je is aangedaan, en wat je hebt gedaan en accepteer dat het jou en anderen verandert  heeft en dat je er van geleerd hebt. Je hebt er meer kennis bij, die je een vollediger mens maken en alles hoort bij een hoger doel. Alles is wat het is, en wordt wat het moet zijn. Al jouw angsten, zijn jouw angsten, maar mooi mens dat je bent, je hoeft niet bang te zijn!! er is niets om bang voor te zijn. Het leven is een geschenk!! hoe het ook geweest is en hoe er ook dingen zijn veranderd, je kan alles ten positieve veranderen wat je graag anders wil, als je daar maar in gelooft. De werkelijkheid is wat jij er van maakt, de werkelijkheid is hoe jij die ziet en als je alles van jezelf durft te zien en vergeven kan je elke dag een nieuw mens creëren, en een nieuwe start maken, met je zelf en met anderen. Elke seconde kan dat !! er gaat nooit wat verloren na een gebeurtenis, je krijgt er lessen en inzichten bij, die je meer de mens maken dan je werkelijk bent, niets minder, zoveel meer. 

 

Wie heeft jou laten geloven, dat je het niet waard bent ? want je bent zoveel waard ! Wie heeft je gezegd dat je het niet kan? geloof me, geloof in jezelf ! je kan het wel! Wie heeft je gezegd dat je niet mooi bent? je bent wel mooi!!! wie heeft jou bedrogen? je bent zoveel meer waard ! dat zegt iets over de ander, niet over jou. Wat heb je een ander gedaan ? maak het goed, door het niet meer te doen en vergeef jezelf. Handel uit je gevoel, volg je hart, dat is het beste startpunt! Je gevoel, puur, zuiver en respectvol ! Niet anderen opzettelijk kwetsen, niet anderen bewust afsnauwen, niet anderen beliegen, je bent zoveel waard en krijgt zoveel terug, als je uit respect en liefde handelt…En dat begint met te gaan staan voor en met jezelf en jezelf alles waard vinden en jezelf alles geven wat je wil en nodig hebt…zijn wie je bent… Laat je niet meer zeggen wat ze denken dat goed voor je is, dat weet je zelf wel. Ga naar waar je je beter voelt! Blijf niet op die plek die je pijn doet, zorg voor jezelf, geniet van jezelf hoe je werkelijk bent. Wees nieuwsgierig wat er allemaal in je zit, lach om al je gedachtenkronkels, wat je nog niet zag of wilde zien. Over de hele wereld willen alle mensen, dat er van ze gehouden wordt, dat ze gewaardeerd worden voor wie ze echt zijn!  De liefde willen geven en ontvangen aan of van diegene die het wil geven en ontvangen. Man, vrouw, dier, homo, hetero, lesbish, rus, nederlander, afrikaan, moslim, christen, anarchist, donkere huid, blanke huid, beschadigde huid, net als jij, elk lichaam is een huis van een ziel. Niemand is lelijk !!!  maar verschrikkelijk mooi ..want iedereen is wie ze van binnen zijn..  

                                                                    

Weet dit : vandaag is weer een nieuwe dag, en je kan elke dag weer opnieuw beginnen. Ga het aan, ga het niet uit de weg! Je bent veilig in jou wereld, dat zich door jouw openbaart  door de dingen die je elke dag doet ... moed is durven gaan voor wat je hart sneller doet kloppen, goedheid is elke dag beslissen het juiste te doen. Voor jezelf en alle mensen die er bij betrokken zijn. Met liefde en respect handelen. Een goed mens zijn. Deze kans heb je elke seconde van je bestaan. De beslissing  te nemen het juiste te doen... wees eerlijk, open en rechtvaardig, laat zien wie je bent en doe het zonder angst, met veel liefde en plezier, dan zal een overvloed aan alles wat je ooit nodig hebt op je pad komen. Heb vertrouwen.

Ik wil er bij zijn als ik leef ! ! jij ook??

 

Maak je leven zo mooi als je zelf wilt, je verdient het ! je kan het ! geloof in jezelf..   leef !! leer !!  bemin !! en groei !!

10:50 Gepost door blueluna | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.